SW-Motech EVO tankvesker til ditt formål!

Etter at vi fikk SW-Motech til butikken har vi hatt gleden av å kunne levere fantastiske tankvesker og andre produkter til mange fornøyde kunder.

Et problem mange derimot støter på er hva slags veske de behøver for sitt formål! Vi har derfor laget en liten oversikt over de forskjellige veskene for å kunne gjøre valgene ennå litt enklere for dere.

SW-Motech EVO serien tilbyr i dag åtte forskjellige vesker, med forskjellige former og funksjoner. Nedenfor kan du lese litt om hver veske og hva de egner seg best til! I oversikten som viser plassering på tank ser du også hvordan veskene til ION tankring og veskene med stroppefester sitter plassert.

For å feste en tankring fra SW-Motech behøver du først og fremst en tankring til din modell, med mindre du skal bruke den magnetiske Legend Gear-vesken LT1, eller andre vesker med stroppefester. Tankringene er modellspesifikke og det er derfor viktig at du får rett tankring til din sykkel. Det finnes for øyeblikket EVO tankringer til mer enn 460 motorsykler, så her er de aller fleste dekket! Er du usikker på dette hjelper vi deg gjerne på e-post kundeservice@agmshop.no!

Kort om SW-Motechs EVO serie:

EVO er SW-Motechs premium tankveskeserie med funksjoner som forsterkede materialer med smarte detaljer for å gi deg en veske som passer perfekt på en rekke forskjellige motorsykler. Elastisk 1680D ballistisk nylonmateriale sikrer en kompromissløs holdbarhet av alle EVO tankveskene. Når tankringen er installert er det superlett og fort gjort å ta vesken av og på! EVO veskene finnes også i en elektrisk versjon, som enkelt gir deg mulighet for strømforsyning i din tankveske!

Den minste EVO vesken Micro er den perfekte løsning for korte turer og er designet for å oppbevare mindre gjenstander. Micro passer nesten alle slags tanktyper. Som de andre EVO veskene, har den kompakte Micro-vesken en EVA plastbase som garanterer høy stabilitet.

Nettlomme i lokk. Volumekspansjon med glidelåslukking. 1 kabelport. Solid bærehåndtak.

2.5l som kan utvides til 5l. 21 x 11 x 27 cm. 870 g.

Standard versjon: kr. 749,-

Elektrisk versjon: kr. 1449,-

Daypack-vesken er en universal tankveske som tilbyr opp til 9 liters lagringsplass og har flere ekstrafunksjoner. Daypack er den ideelle vesken for hverdagsturer!

Innvendig organisator med nettlommer. Volumekspansjon med glidelåslukking. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- eller tablet-Drybag.

5l som kan utvides til 9l. 21 x 15 x 30 cm. 1,050 g.

Standard versjon: kr. 1199,-

Elektrisk versjon: kr. 1899,-

Tankvesken EVO Engage er laget for kurvede tanker og tilbyr individuell organisering. Interiøret av vesken kan deles av en fleksibel organisatorvegg. To ytre lommer gir ekstra oppbevaringsplass.

Fleksibel organisatorvegg med nettlommer. 2 ytre rom. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- eller tablet-Drybag.

7l. 27 x 13 x 36 cm. 1,900 g.

Standard versjon: kr. 1399,-

Elektrisk versjon: kr. 2149,-

EVO City-vesken passer perfekt til tanker med en bratt nedfallsvinkel og kommer med en spiss front for å forbedre klaring til styret. En absolutt vinner på mange adventure-modeller!

Organisatorvegg til innerrom med nettlommer. 3 ytre rom. Volumekspansjon med glidelåslukking. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- eller tablet-Drybag.

11l som kan utvides til 15l. 28 x 20 x 36 cm. 1,550 g.

Standard versjon: kr. 1749,-

Elektrisk versjon: kr. 2469,-

Hovedkarakteristikken ved EVO Sport-vesken er dens store design. Denne tankvesken er perfekt for sport og supersportssykler med lange, flate tanker og tilbyr en individuell organisator med 14 – 21 liters oppbevaringsplass.

Integrert kartholder, touch kompatibel. Organisator med nettlommer, borrelåslommer og lommer for kulepenner. 2 ytre lommer. Volumekspansjon med glidelåslukking. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- og tablet-Drybag.

14l som kan utvides til 21l. 34 x 17 x 40 cm. 1,700 g.

Standard versjon: kr. 1949,-

Elektrisk versjon: kr. 2695,-

EVO Trial er den perfekte touringvesken for lange turer. Utviklet for motorsykler med en slak helling på tanken, og med nyttige funksjoner som volumekspansjon og integrert touch-kompatibel kartholder.

Integrert kartholder, touch-kompatibel. Organisator med nettlommer, borrelåslommer og kulepennlommer. 2 ytre lommer. Volumekspansjon med glidelåslukking. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- og tablet-Drybag.

15l som kan utvides til 22l. 33 x 19 x 38 cm. 1,700 g.

Standard versjon: kr. 1949,-

Elektrisk versjon: kr. 2695,-

EVO GS er den ideelle tankvesken for lange turer til sykler som har en bratt helling på tanken. EVO GS kan bære opp til 22l når den er fullt utvidet og er kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- og tablet-Drybag.

Organisator med nettlommer. 3 ytre lommer. Volumekspansjon med glidelåslukking. 2 kabelporter. Solid bærehåndtak og skulderstropp. Kompatibel med GPS-feste, kartholder, smartphone- og tablet-Drybag.

16l som kan utvides til 22l. 25 x 31 x 41 cm. 1,930 g.

Standard versjon: kr. 1949,-

Elektrisk versjon: kr. 2695,-

Yukon 90 er den første 100% vanntette tankvesken med QUICK-LOCK funksjon. Vesken beskytter mot all slags vær og skitt, og har blitt designet med tanke på bruk i alle slags sesonger, all slags terreng. Den festes enkelt av og på til enhver EVO tankring, og gir samtidig en trygg og enkel montering.

Robust materiale, sveisede sømmer, vanntett glidelås. Topplokk fungerer som kartholder. Uttagbar organisator med nettlommer og fleksibel skillevegg. Også tilgjengelig i neongul farge. Laget av vanntett polyestermateriale med PVC coating som er enkel å rengjøre.

9l. 19 x 16 x 29 cm. 900 g.

Standard versjon: kr. 1449,-

Reklamer

Kommentarer er stengt.

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: